Login

Maartje Zuiddam maartje 
Praktijk Ganesh heeft een vestiging in Den Haag en Heerjansdam
Op de maandag en dinsdag - Abdis Badelogehof 8 - Den Haag - 0174 - 670597.
Op woensdag en donderdag - Kromme Nering 14  - Heerjansdam Zwijndrecht - 078-6773278 of 06-22336596

 


Maartje Zuiddam heeft ruime ervaring met de complementaire geneeswijzen.

Ruim 25 jaar geleden kwam ze vanwege rugklachten in aanraking met Touch For Health. En heb via deze methode haar lichamelijke blokkades op kunnen ruimen, spieren versterkt en de energiebalans in mijn lichaam kunnen herstellen. Zij was diep onder de indruk en geboeid door deze methode en besloot de cursus te volgen. In de jaren erna volgden nog vele cursussen en opleidingen op HBO niveau voor professionele kinesiologie, medische en psychosociale basiskennis en nog veel meer, waarmee zij nu dagelijks in haar eigen praktijk werk. In de praktijk bleef zij constant werken aan verdieping en zoeken naar de wezenlijke oorzaken van klachten en symptomen. En vooral naar de beste manier om daarin een definitieve verandering te bewerkstelligen. Als de diepste oorzaak van een klacht niet wordt opgelost, blijven er vanuit die oorzaak op alle niveaus en in allerlei vormen problemen aanwezig. Om mensen werkelijk te kunnen helpen, moet je dus tot de kern van het probleem doordringen en in het nú de mogelijkheden creëren, waarmee cliënten het probleem in zichzelf kunnen overwinnen om zo tot inzicht en evolutionaire groei te komen.

Uit deze zoektocht zijn uiteindelijk 17 modules Multidimensionale Kinesiologie en 3 modules voor voetreflextherapie ontstaan. De essentie van het systeem is om alles Multidimensionaal te kunnen schakelen, om de aanwezige onbalans vanuit alle facetten te overzien en vervolgens op de juiste plekken, met het juiste gereedschap en technieken deze onbalans te kunnen balanceren.

Want naast de unieke gereedschappen die zij voor deze methode heeft ontwikkeld, zijn ook de technieken die worden gebruikt bijzonder en ongekend. Met behulp van deze technieken en hun gereedschap ben je instaat om programmeringen, hekkingen, parasiterende, geestelijke en lichamelijke belastingen los te laten en de verbinding met je oorspronkelijk wezen te herstellen. Je bepaalt vanuit je wezen je eigen therapie. Het oorspronkelijk DNA word hersteld en klachten worden overwonnen. Multidimensionale Kinesiologie is op deze manier een Zwitsers zakmes voor de complementaire geneeskundige. opleidingkinesiologie.nl